Go Back

Grønne bøffer med broccoli, ærter og parmesanost

Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 400 g broccoli (ét lille broccolihoved)
  • 100 g grønne ærter (bare fra frost)
  • 1 rødløg, finthakket
  • 3 æg
  • 2 fed hvidløg
  • 100 g revet parmesanost
  • 3 spsk. hvedemel
  • 1 dåse kikærter (drænet vægt 240 g)
  • ½ citron, saften herfra
  • ½ tsk. salt
  • peber
  • evt. tørret chili
  • olie til stegning

Sådan gør du

  • Kom broccoli og ærter i en minihakker og blend det til en fin masse. Kom det i en stor skål.
  • Blend også kikærterne til en cremet masse og kom det i skålen.
  • Bland æg, finthakket rødløg, presset hvidløg, revet parmesanost, citronsaft, hvedemel, chili, salt og peber i skålen, og rør det hele godt sammen. Er dejen for tynd, kom da lidt mere mel i.
  • Brug en ske og form 12 bøffer. Steg dem på panden ved middel varme.