Go Back

Dadelkugler med æble, kokos og kanel

Samlet tid15 min
Antal: 20 stk

Ingredienser

  • 200 g friske dadler uden sten
  • 1 æble, skrællet og revet
  • 1 dl havregryn
  • ½ dl kokosmel
  • 1 tsk. kanel
  • pynt (kokosmel, fysetørret hindbær, kakaopulver, mandler mm)

Sådan gør du

  • Fjern stenene fra dadlerne og kom dem i en minihakker.
  • Skræl og riv æblet og kom også det i minihakkeren sammen med havregryn, kokosmel og kanel.
  • Blend til glat masse og tril 20 små kugler af dem. Er konsistensen for tyk, tilsæt da lidt vand, er den omvendt for våd, tilsæt da mere havregryn. Det afhænger lidt af dadlerne!
  • Tril kuglerne i kokosmel eller andet farverig pynt. Du kan også bare nyde dem som de er.
  • Opbevar dem i fryser eller køleskab i en tæt beholder. De kan holde sig i en lille uge i køleskabet. Du kan også opbevare dem i fryseren, da de ikke vil fryse helt. Derfor kan du nem hapse en ud og nyde den med det samme - sådan kan jeg bedst lide dem.