Go Back

Madtærte med grøntsagsruller og ricotta

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 pakke tærtedej
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 porrer
  • 2 squash
  • 1 pastinak
  • 3 gulerødder
  • 2 rødbeder
  • 250 g ricotta
  • 6 æg
  • olie til pensling og stegning
  • salt og peber
  • evt. frisk chilli

Sådan gør du

  • Start med at fordele din tærtedej i en tærteform.
  • Snit løg, hvidløg og porrer og svits dem på panden i lidt olie, til de bliver bløde. Fordel det i bunden af dejen.
  • Pisk æg og ricotta sammen en en ensartet masse (den må gerne være lidt tyk) og tilsæt lidt salt og peber. Hæld også det i tærtebunden.
  • Skyl og skræl squash, gulerod, rødbede og pastinak og lav lange bånd af grøntsagerne med en kartoffelskræller. Rul dem stramt til små grøntsagsruller. Sæt rullerne i tærten i takt med at du laver dem færdige. Sæt dem tæt samme, og fordel dem over hele tærten.
  • Pensl toppen af rullerne med olie og drys med salt, peber og tørret chilli.
  • Bag i ovnen ved 200 grader i 25-30 minutter, eller til den er fast og gylden.