Go Back

Nemme gourmet hotdogs

Ingredienser

Syltede rødløg

  • 3 rødløg, i tynde ringe
  • 3 dl lagereddike
  • 1 dl vand
  • 2 spsk. eller sukker
  • lidt peber

Syltede agurker

  • 1 agurk, i tynde skiver
  • 2 dl lagereddike
  • 75 g sukker
  • ½ dl kogende vand
  • lidt salt og peber

Ristede løg

  • 2 løg, i tynde ringe
  • 4 spsk. hvedemel
  • 2 dl olie

Ketchup

  • 500 g tomater, i grove tern
  • 2 fed hvidløg
  • 1 rødløg, i grove tern
  • 1 dåse tomatpure
  • 2 spsk. brun farin

Grov remoulade

  • 2 dl remoulade
  • 5 cornichoner, finthakket
  • 1 tsk. sennep
  • frisk karse
  • 1-2 spsk. creme fraiche (kan undlades)

Derudover

  • pølsebrød
  • pølser

Sådan gør du

Syltede rødløg

  • Skær rødløgene i tynde skiver og kom dem i en gryde sammen med vand, eddike, sukker og peber.
  • Kog kort op og lad det derefter stå ved svag varme i 5 minutter. 
  • Lad dem køle af og kom dem i en tæt beholder. Lad dem stå et par timer i køleskabet eller natten over inden servering. 

Syltede agurker

  • Rør sukker og salt ud i det kogende vand og tilsæt derefter eddiken samt salt og peber. 
  • Skær agurken i tynde skiver og kom dem i en beholder. Hæld væsken over og luk beholderen. Lad den stå et par timer eller over natten inden servering. 

Ristede løg

  • Skær løg i tynde ringe og kom dem i en pose sammen med hvedemel.
  • Bland godt rundt og varm nu en pande op med olie. 
  • Steg løgene lidt af gangen så de ikke klistrer sammen. Tag af panden når de er brune. 
  • Læg dem på et stykke køkkenrulle og lad dem køle af så de bliver sprøde. 

Hjemmelavet ketchup

  • Skær tomat, løg og hvidløg ud i grove tern og læg dem i et ildfast fad sammen med tomatpure og brun farin. Rør det godt rundt og bag i ovnen i ca. 20 minutter ved 250 grader almindelig ovn.
  • Lad det køle af, og blend derefter massen til en grov ketchup.

Grov remoulade

  • Hak cornichoner fint og bland dem i en skål med remoulade, sennep og karse. Tilsæt evt. 1-2 spsk. creme fraiche, hvis du ønsker den lidt lettere.

Hotdog

  • Steg pølser på panden, rist brødet og byg din hotdog med alle dine skønne toppings!