Go Back

Perleotto med rodfrugter og persille

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 stort løg
  • 2 fed hvidløg
  • 3 gulerødder
  • 1 pastinak
  • 200 g knoldselleri
  • 200 g perlespelt
  • olivenolie til stegning
  • 5 dl grøntsagsboullion
  • ½ bundt bredbladet persille
  • 250 g hytteost
  • salt, peber, tørret chili

Til servering

  • 1 kugle bøffelmælksmozzarella
  • kød eller andet tilbeør (jeg brugte Entrecote kød)

Sådan gør du

  • Pil løg og hvidløg og hak det fint.
  • Skræl gulerod, pastinak og knoldselleri og skær dem i små tern.
  • Steg løg,hvidløg og perslespelt i olie i en gryde i et par minutter.
  • Hæld boullion i under omrøring, og lad det småkoge varme under låg i 10 minutter.
  • Tilsæt rødfrugter og lad retten simre i ca. 15 minutter, eller til an boullionen er suget ind/fordampet og rodfrugterne er al dente.
  • Tilsæt hytteost og persille og lad retten blive varmet igennem. Smag til med salt, peber og tørret chili.
  • Server med frisk mozzarella i skiver, frisk persille og den slags tilbehør du nu har valgt.