Go Back

Romkugler

Ingredienser

  • 1 kasse Valsenmøllen Romkugler kageblanding
  • vand

Sådan gør du

  • Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske til den er glat og blank.
  • Hæld kagedejen ud på et stykke bagepapir og smør det ud til ca. 25 x 30 cm, svarende til 1 cm tykkelse.
  • Bag kagen ved 180°C (varmluft 160°C) i ca. 10 minutter.
  • Lad kagen køle af, gerne på køl.
  • Rør den færdigbagte kage sammen med 2-4 spsk. vand indtil den samler sig til en ensartet masse. Brug en håndmixer eller en røremaskine.
  • Hæld Valsemøllen kokoskrymmel i en dyb tallerken. Tag en skefuld af kagemassen og tril en kugle med hænderne. Vend kuglen i kokoskrymmel eller andet fint pynt! Gentag til kagemassen er brugt.