Go Back

Blåbærkager med skyr, banan og chiafrø

Forb. tid20 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid40 min
Antal: 14 stk

Ingredienser

Dejl

  • 3 æg
  • 2 spsk. sirup
  • 400 g modne bananer, uden skræl
  • 2 dl skyr, natural
  • 2 dl mel
  • 2 spsk. ciafrø
  • 50 g mørk chokolade
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 dl frosne blåbær
  • et knivspids salt

Topping

  • mørk chokolade til topping
  • skyr til topping
  • friske blåbør

Sådan gør du

  • Pisk æg og sirup til en luftig æggesnaps i en skål.
  • Mos bananer med en gaffel og rør det sammen med skyr i en anden skål.
  • Bland mel, bagepulver, chiafrø og finthakket chokolade sammen i en tredje skål og vend det i skålen med bananmosen.
  • Vend forsigtigt æggemassen i og rør rundt til der ikke er meget synligt mel.
  • Smør dine små tærteformer, eller kom muffinsforme i en stål-eller silikoneform og hæld dejen i.
  • Fordel de frosne blåbær ud i dem alle.
  • Bag i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
  • Lad dem køle af, og server med skyr, chokolade og friske blåblær.