Go Back

Thai salat med glasnudler og peanutdressing

Forb. tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Salat

  • 200 g glasnudler
  • 1 pose blandet salat
  • 2 gulerødder, skåret i skiver
  • 150 g bønnespirer
  • 1 agurk, skåret i skiver
  • 100 g edamamebønner
  • frisk koriander
  • 1 håndfuld peanuts, grofthakket
  • kylling eller flanksteak

Dressing

  • 1 fed hvidløg, presset
  • saft af en halv citron
  • 2 spsk. peanutbutter
  • 1 spsk. soyasovs
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. frisk revet ingefær
  • ½ dl vand

Sådan gør du

Salat

  • Læg nudler i en skål og hæld kogende vand over og lad dem stå i 5 minutter. Hæld vandet fra og lad det køle af.
  • Snit gulerødder og agurk og kom det i en stor skål sammen med edamamebønner, bønnespirer, salat og nudler.
  • Tilbered kødet og anret i skålen sammen med frisk koriander, peanuts og dressing.

Dressing

  • Skræl ingefær og riv det. Pres hvidløg og bland det sammen med penautbutter, soya, vand, olie, citron og ingefær. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker dressingen mere flydende.