Go Back

Sprøde småkager med ingefær og kanel

Ingredienser

  • 250 g Valsemøllen Kagehvedemel
  • 250 g sukker
  • 200 g smør
  • 40 g lys sirup
  • 20 g frisk revet ingefær eller 2 tsk. stødt ingefær
  • 1 tsk. natron
  • 1,5 tsk, kanel

Sådan gør du

  • Ælt alle ingredienserne sammen på én gang
  • Rul dejen ud i til to pølser og læg dem i køleskabet i fryseren i 1-2 timer. Brug bagepapir eller film til at pakke dem ind.
  • Skær pølserne til ensartede skiver og læg dem på en bageplade med bagepapir.
  • Pensel med et sammenpisket æg og drys kanelsukker over.
  • Bag kagerne på midterste rille i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 8-10 minutter til de er lysebrune i kanten. Husk at holde øje med dem jævnligt!