Go Back

Chiagrød med hindbær og hjemmelavet granola

Ingredienser

  • 6 spsk. chiafrø
  • 3 dl havremælk (el. mandelmælk eller normal mælk)
  • 100 g frosne hindbær
  • 2 dl skyr neutral
  • 1 spsk. honning
  • hjemmelavet müsli (se link øverst)
  • 1 nektarin
  • friske bær

Sådan gør du

  • Start med at blande havremælk og chiafrø og sæt det i køleskabet natten over
  • Efter natten (eller 4 timer i køleskab), tager du halvdelen af din chiagrød og blender sammen med de frosne hindbær og en spsk. honning til cremet konsistens. Tilsæt 1 dl. skyr og bland sammen med en ske.
  • Nu skal du bygge dit chiagrødstårn! Find to glas frem og kom müsli i bunden, efterfulgt af din hindbærgrød. Kom nu finthakket nektarin i og derefter den rene chiagrød. Lav et lag af müsli igen og top med skyr og friske bær.