Go Back

Klassiske pizzasnegle

Antal: 12 stk

Ingredienser

  • 25 g gær
  • 4 dl lunkent vand
  • 1 spsk. olivenolie
  • 400 g Valsemøllen Tipo 00 hvedemel
  • 100 g Valsemøllen Durumhvedemel
  • 100 g Valsemøllen Fuldkornshvedemel
  • 1 dåse tomatpure
  • 1 pakke skinkestrimler
  • 1 pose revet mozarella
  • tørret oregano
  • tørret chili

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet og tilsæt olie og salt.
  • Tilsæt melet lidt ad gangen i mens du rører rundt, og rør dejen sammen i 5 minutter til den er smidig.
  • Lad dejen hæve tildækket i 1 time.
  • Rul dejen ud til et rektangel på ca. 40x20 cm på et melet bord.
  • Smør tomatpure ud på dejen, og kom nu skinke, ost, chili og oregano på.
  • Rul sammen som en roulade og skær den i skiver, ca. 2 cm. tykkelse.
  • Bag i ovnen på 200 grader i 15-18 minutter.