Go Back
Udskriv
3 fra 1 stemme

Nem grøntsagstærte

Forb. tid20 min
Tilb. tid35 min
Samlet tid55 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 2 løg, grofthakket
  • 3 hvidløg, presset
  • 4 store gulerødder, revet
  • 200 g frisk spinat
  • 1 broccoli, i små buketter
  • 6 små tomater, i halve
  • 6 æg
  • 250 g hytteost
  • 2-3 spsk. karry
  • salt og peber
  • 1 tærtebund

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader.
  • Sauter løg og hvidløg i en gryde i lidt olie. Tilsæt karry, salt og peber og derefter gulerod og broccoli. Svits det i 5 minutter og tilsæt så spinat og lad den falde sammen.
  • Pisk æg og hytteost sammen og krydder med salt og peber.
  • Fold tærtebunden ud i en form og fordel grøntsagerne deri.
  • Hæld æggemassen over, og skær tomaterne i halve og fordel dem ud på tærten.
  • Bag tærten i ovnen i 30-40 minutter til æggemassen har sat sig.