Go Back

Nem æbletærte med kanel

Forb. tid15 min
Tilb. tid40 min
Samlet tid55 min
Antal: 6 personer

Ingredienser

Tærtebund

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 1 æg
  • 150 g hvedemel

Fyld

  • 2-3 store æbler
  • 2 spsk. sukker
  • 1 tsk. stødt kanel

Til servering

  • flødeskum el. creme fraiche

Sådan gør du

  • Blødgør smørret og pisk det luftigt sammen med sukkeret
  • Tilsæt æg og hvedemel og rør dejen sammen til den er jævn
  • Beklæd eller smør en tærteform og tryk dejen ud i den
  • Halvér æblerne og skær dem i tynde skriver. Læg skiverne tæt sammen ovenpå dejen
  • Bland sukker og kanel og drys hen over tærten
  • Bag i ovnen i 35-40 minutter