Go Back

Friteret rødspætte med persille, løg og hvidløg

Forb. tid15 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid30 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 200 g rødspættefillet el. anden fisk
  • 150 g mel
  • 2 æg
  • 1 løg
  • 2 hvidløg
  • 3 spsk. frisk persille
  • 2 dl danskvand
  • 1 tsk. bagepulver
  • salr og peber
  • olie til at stege i

Sådan gør du

  • Bland mel, bagepulver og æg i en skål og rør det godt sammen i mens du tilsætter danskvand lidt af gangen.
  • Kog rødspætten i 10-15 minutter og pil den derefter fra hinanden i små stykker.
  • Hak persille, løg og hvidløg.
  • Bland alle ingredienser sammen og opvarm en pande til høj varme. Husk at brug godt med olie, ellers får de ikke den friturestegte effekt! 
  • Steg til de er gyldne, og vend dem så om på den anden siden og steg færdig.