Go Back

Pastasalat med bagte grøntsager

Forb. tid15 min
Bagetid25 min
Samlet tid45 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Pastasalat

  • 300 g pasta
  • 5 gulerødder, i grove skiver
  • 8 stængler asparges, i grove skiver
  • 2 peberfrugter, i grove stykker
  • 200 g cherry tomater, i halve
  • ½ broccoli, i buketter
  • 1 rødløg, hakket
  • olivenolie
  • 2 spsk. tørret basilikum eller timian
  • salt og peber

Olie-eddike dressing

  • 1 spsk. honning
  • ½ tsk. sennep
  • 2 spsk. olivenolie
  • 3 spsk. balsamicoeddike
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber

Sådan gør du

Pastasalat

  • Kog pastaen og lad den køle af.
  • Snit gulerod, peberfrugt og asparges i grove stykker. Kom det på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie. Krydder med salt, peber og krydderier og bland rundt.
  • Bag i ovnen ved 200 grader i 25 minutter og lad grøntsagerne køle af.
  • Snit tomat og rødløg og blancher broccolien.
  • Bland pastaen sammen med grøntsagerne i en skål og lav nu dressingen.

Olie-eddike dressing

  • Bland alle ingredienser og smag til med peber og hæld over pastasalaten.