Go Back

Naanbrød toppet med avocadospread og ristede kikærter

Forb. tid10 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid35 min
Antal: 2 personer

Ingredienser

Ristede kikærter

  • 1 dåse kikærter
  • 1,5 spsk. olie
  • 1 tsk. salt
  • 1,5 tsk. paprika

Avocadospread på naanbrød

  • 1 moden avocado
  • 5 stykker soltørret tomat
  • 1 spsk. citronsaft
  • salt og peber
  • naanbrød

Sådan gør du

Ristede kikærter

  • Dræn kikærterne for vand og kom dem i en plastikpose
  • Tilsæt olie, paprika og salt
  • Fordel dem på en bageplade med bagepapir, og bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i 25 minutter. Vend kikærterne hvert 5 minut!
  • Lad kikærterne køle af så de bliver sprøde

Avocadospread

  • Mas avocadoen med en gaffel og kom den i en skål
  • Skær de soltørrede tomater i små skiver og tilsæt til skålen med avocado
  • Tilsæt citronsaft, salt og peber og rør det sammen
  • Dryp lidt olivenolie på naanbrødet og kom det i ovnen i 5 minutter
  • Smør nu avocadospread på og top med ristede kikærter. Pynt evt. med frisk persille og drys med chiliflager