Go Back

Hjemmelavet knækbrød

Forb. tid10 min
Tilb. tid14 min
Samlet tid24 min
Antal: 2 plader

Ingredienser

  • 4 dl blandede kerner (eks. hørfrø, chiafrø, hampefrø solsikkekerner, græskarkerner, sesamfrø)
  • 1 dl grovvalset havregryn
  • dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. salt
  • 2 dl vand
  • 1,25 dl neutral olie

Sådan gør du

  • Start med at røre kerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
  • Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen.
  • Del dejen i to og rul dem ud hver for sig i et tyndt lag på et stykke bagepapir. Læg et stykke bagepapir ovenpå så det ikke klistrer fast.
  • Skær dejen ud i firkanter og bag knækbrødet i ca. 15 minutter ved 200 grader.