Udskriv

Vaffelkage med hindbærskum og chokolade!

Forb. tid15 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid35 min
Antal: 6 personer

Ingredienser

Kakovafler

  • 1 banan
  • 200 g hvedemel
  • 2 æg
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 3 dl mælk
  • 3 spsk. sukker
  • 2 spsk. kakaopulver

Hindbærskum

  • 1/4 dl piskefløde
  • 200 g hindbær (frossen)
  • friske hindbær
  • 2 spsk floremelis
  • 50 g mørk hakket chokolade

Sådan gør du

Kakaovafler

  • Mos bananen med en gaffel og kom den i en skål
  • Tilsæt æg, hvedemel, mælk, bagepulver, kakaopulver, salt og sukker og rør rundt med en elpisker
  • Opvarm vaffeljernet og smør den med fedstof
  • Bag vaflerne - brug ca, 1dl. vaffeldej pr. vaffel o
  • Lad vaflerne køle af i køleskabet

Hindbærskum

  • Lad de frosne hindbær tø lidt op og mas dem med en gaffel
  • Pisk fløde og vend de maste hindbær i sammen med 2 spsk. floremelis
  • Nu skal kage laves! Tag en vaffel og smør en klat hindbærskum på. Smid en vaffel ovenpå og fortsæt til der ikke er flere vafler. 
  • Pynt med friske hindbær, hakket chokolade og floremelis

Noter

Tip: Kagen er bedst helt afkølet, så sæt den evt. i køleskabet 20 minutter efter du har lavet den færdig!