Søde sager

Vaffelkage med hindbærskum og chokolade

Jeg elsker vafler – i alle former! Derfor blev det i dag det til denne vaffelkage! Den minder meget om en pandekagekage, men i stedet for pandekager som lag, har jeg lavet disse kakaovafler. De bliver lige det tykkere, så det nærmest minder om lagkagebunde. Jeg har valgt at lave en hindbærskum som creme mellem lagende, men her kan du nem finde på en anden slags creme. Godt smager den, giv den et skud!

Vaffelkage med hindbærskum og chokolade!

Forb. tid15 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid35 min
Antal: 6 personer

Ingredienser

Kakovafler

  • 1 banan
  • 200 g hvedemel
  • 2 æg
  • 2 tsk. bagepulver
  • ½ tsk. salt
  • 3 dl mælk
  • 3 spsk. sukker
  • 2 spsk. kakaopulver

Hindbærskum

  • 1/4 dl piskefløde
  • 200 g hindbær (frossen)
  • friske hindbær
  • 2 spsk floremelis
  • 50 g mørk hakket chokolade

Sådan gør du

Kakaovafler

  • Mos bananen med en gaffel og kom den i en skål
  • Tilsæt æg, hvedemel, mælk, bagepulver, kakaopulver, salt og sukker og rør rundt med en elpisker
  • Opvarm vaffeljernet og smør den med fedstof
  • Bag vaflerne – brug ca, 1dl. vaffeldej pr. vaffel o
  • Lad vaflerne køle af i køleskabet

Hindbærskum

  • Lad de frosne hindbær tø lidt op og mas dem med en gaffel
  • Pisk fløde og vend de maste hindbær i sammen med 2 spsk. floremelis
  • Nu skal kage laves! Tag en vaffel og smør en klat hindbærskum på. Smid en vaffel ovenpå og fortsæt til der ikke er flere vafler. 
  • Pynt med friske hindbær, hakket chokolade og floremelis

Noter

Tip: Kagen er bedst helt afkølet, så sæt den evt. i køleskabet 20 minutter efter du har lavet den færdig!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *