Frokost & aftensmad

Tortellini med pesto-flødesauce og bacon

Tortellini med pesto-flødesauce og bacon

Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 500 g tortellini
  • 200 g bacon i tern
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 2 løg, finthakket
  • 250 g champignon, grofthakket
  • 250 ml madlavningsfløde
  • 80 g grøn pesto
  • 60 g parmesan, revevet
  • ristede pinjekerner
  • frisk basilikum
  • revet citronskal
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Kog dine tortellinis efter anvisning på pakken i letssaltet vand.
  • Rist bacon på en pande og læg det til side.
  • Brug samme pande og sautér nu løg, hvidløg og porrer på panden til løgene er bløde. Tilsæt derefter champignon og lad dem stege med.
  • Hæld madlavningfløde og pesto i en gryde og varm det langsomt op til det småbobler. Brug et piskeris til at røre det godt sammen og tilsæt så revet parmesanost.
  • Hæld dine tortellinis, bacon og løg/porre-blanding i gryden med saucen og smag til med revet citronskal, salt og peber. Gem gerne lidt bacon til pynt!
  • Anret i dybe tallerkener og pynt med ristede pinjekerner, frisk basilikum og bacon.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering