Frokost & aftensmad

Toast med skinke, cheddar og sennepsmayo

Jeg er blevet ret så vild med sådan en god toast - gerne liiiidt snasket;)  Denne gang blev det til denne fætter lavet i surdejsbrød med sennepsmayo, skine og cheddarost. Opskriften har jeg fra GrødGrisen, og i finder den lige HER. Hvis du også er vild med toast, så prøv også min luksus toast med bagt aubergine og chorizo.
Jeg er blevet ret så vild med sådan en god toast – gerne liiiidt snasket;) Denne gang blev det til denne fætter lavet i surdejsbrød med sennepsmayo, skine og cheddarost. Opskriften har jeg fra GrødGrisen, og i finder den lige HER. Hvis du også er vild med toast, så prøv også min luksus toast med bagt aubergine og chorizo.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *