Ikke-kategoriseret

Thomas 24 år

De sidste 5 dage har budt på ren og skær sommerhushygge i Vorupør med min kære kæreste. Som i kan se af billederne, skulle der fejres fødselsdag, da han fyldte 24 år. Jeg har en enkelt gang før kastet mig ud i en talkage da min farfar fyldte 87, så jeg var klar på at prøve igen. Selve kagen har jeg lavet ud fra en simpel opskrift på en chokoladekage fra Arla.dk, hvor jeg blot har ganget opskriften op til dobbeltportion. Skabelonerne til tallene kan du finde HER, og så er det ellers bare med at gå amok i pynt. Jeg brugte toffifee, kitkat, blåbær og hindbær. Derudover lavede jeg en simpel chokoladecreme som jeg fordelte på kagen med en sprøjtepose. Morgenmaden stod på simple fødselsdagsboller fra Valsemøllen, omelet og mine bananpandekager. Alt i alt en kanon sommerhustur med masser af mad og hygge.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *