Frokost & aftensmad

Thaisalat med ægnudler og peanutdressing

Jeg har endnu engang lavet thaisalat, men denne gang i en vegetarisk udgave! Den består af spidskål, rødkål, agurk, gulerod, bønnespirer, ægnudler og den lækreste dressing af peanutbutter, soya, citron og ingefær 🤗 Brug de friske grøntsager du har i køleren, drys lidt peanuts over og top med denne skønne dressing! En sund og nærende ret der mætter! Ønsker du en udgave med kød, kan du enten tilføje kylling eller flanksteak (se her). Det var alt herfra, velbekom!

Thaisalat med ægnudler og peanutdressing

Antal: 4 personer

Ingredienser

Salat

  • 200 g ægnudler
  • 150 spidskål og/eller rødkål
  • 2 gulerødder
  • ½ agurk
  • 100 g bønnespirer

Dressing

  • 1 fed hvidløg
  • saft af en halv citron
  • 2-3 spsk. peanutbutter creamy
  • 2 spsk. soyasovs
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. friskrevet ingefær
  • ½ dl vand

Topping

  • peanuts
  • lime
  • frisk koriander

Sådan gør du

Salat

  • Kog ægnudler og lad dem køle lidt af. Kom dem derefter i et stort fad.
  • Snit alle de friske grøntsager og læg også det i fadet.

Peanutdressing

  • Skræl ingefær og riv det. Pres hvidløg og bland det sammen med soya, vand, olie, citron og ingefær. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker dressingen mere flydende.

Anretning

  • Hæld dressingen over salaten, drys med finthakkede peanuts og top med lime og frisk koriander.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *