Thaisalat med ægnudler og peanutdressing

Thaisalat med ægnudler og peanutdressing
Antal: 4 personer
Ingredienser
Salat
- 200 g ægnudler
- 150 spidskål og/eller rødkål
- 2 gulerødder
- ½ agurk
- 100 g bønnespirer
Dressing
- 1 fed hvidløg
- saft af en halv citron
- 2-3 spsk. peanutbutter creamy
- 2 spsk. soyasovs
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. friskrevet ingefær
- ½ dl vand
Topping
- peanuts
- lime
- frisk koriander
Sådan gør du
Salat
- Kog ægnudler og lad dem køle lidt af. Kom dem derefter i et stort fad.
- Snit alle de friske grøntsager og læg også det i fadet.
Peanutdressing
- Skræl ingefær og riv det. Pres hvidløg og bland det sammen med peanutbutter, soya, vand, olie, citron og ingefær. Tilsæt mere vand, hvis du ønsker dressingen mere flydende.
Anretning
- Hæld dressingen over salaten, drys med finthakkede peanuts og top med lime og frisk koriander.