Ikke-kategoriseret

Tærte med græskar, pastinak, spinat og feta

Her får i opskriften på en alle tiders madtærte, hvis jeg altså selv skal sige det;) Den består af hokkaido, pastinak, spinat, feta og en masse af æg og hytteost. En simpel, hurtig og ikke mindst smagfuld aftensmad. Det var alt herfra, god aften til jer!

Tærte med græskar, pastinak, spinat og feta

Forb. tid15 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid45 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 1 tærtebund
  • 1 halv Hokkaido græskar, i tern
  • 1 pastinak, i tern
  • 2 løg, finthakket
  • 2 fed hvidløg, presset
  • 1 porrer, hakket
  • 3 håndfulde frisk spinat
  • 4 æg
  • 250 g hytteost
  • 1 spsk. tørret timian
  • 1 spsk. stødt kardemomme
  • salt og peber
  • olie til steging
  • 100 g feta

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. Fjern kerner og fyld fra hokkaidoen og skær den i tern. Skræl pastinakken og skær også den i tern. Fordel dem på en bageplade og dryp med olivenolie og drys derefter med timian, spidskommen, salt og peber. Bag i ovnen i 20 minutter.
  • Snit løg og hvidløg fint og steg det på en pande i lidt olie. Tilsæt også hakket porrer samt spinat. Steg til spinaten er faldet sammen.
  • Bland hytteost og æg i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt 1 tsk. salt og ½ tsk.
  • Kom tærtebunden ud i en form og fordel så løg- og spinatblandingen i bunden efterfulgt af græskar og pastinaktern. Hæld derefter æggemassen udover og afslut med at smuldre feta udover tærten.
  • Bag i ovnen i 25-30 minutter eller til æggen har sat sig.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering