Tærte med græskar, pastinak, spinat og feta

Tærte med græskar, pastinak, spinat og feta
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 1 tærtebund
- 1 halv Hokkaido græskar, i tern
- 1 pastinak, i tern
- 2 løg, finthakket
- 2 fed hvidløg, presset
- 1 porrer, hakket
- 3 håndfulde frisk spinat
- 4 æg
- 250 g hytteost
- 1 spsk. tørret timian
- 1 spsk. stødt kardemomme
- salt og peber
- olie til steging
- 100 g feta
Sådan gør du
- Tænd ovnen på 200 grader. Fjern kerner og fyld fra hokkaidoen og skær den i tern. Skræl pastinakken og skær også den i tern. Fordel dem på en bageplade og dryp med olivenolie og drys derefter med timian, spidskommen, salt og peber. Bag i ovnen i 20 minutter.
- Snit løg og hvidløg fint og steg det på en pande i lidt olie. Tilsæt også hakket porrer samt spinat. Steg til spinaten er faldet sammen.
- Bland hytteost og æg i en skål og pisk det godt sammen. Tilsæt 1 tsk. salt og ½ tsk.
- Kom tærtebunden ud i en form og fordel så løg- og spinatblandingen i bunden efterfulgt af græskar og pastinaktern. Hæld derefter æggemassen udover og afslut med at smuldre feta udover tærten.
- Bag i ovnen i 25-30 minutter eller til æggen har sat sig.
