Spinatpandekager med hytteost og oksekød
Spinatpandekager
Antal: 4 personer
Ingredienser
Spinatpandekager (ca. 8-10 stk)
- 200 g spinat (jeg brugte frossen, hakket)
- 4 æg
- 4 dl mælk
- 230 g hvedemel
- salt og peber
- olie til stegning
Fyld
- 2 gulerødder
- ½ squash
- olie til stegning
- 400 g hakket oksekød
- taco spice mix, 1 brev
- ½ dl vand
- 100 g hytteost
Topping
- revet cheddarost
- frisk spinat
- syltede rødløg
- hytteost
Sådan gør du
Spinatpandekager
- Tø spinaten op og kom den i en blender sammen med æg, mælk, hvedemel, salt og peber. Blend til en jævn masse.
- Opvarm en pande med olie og bag pandekagerne.
Fyld
- Skræl gulerødderne og riv dem groft sammen med squash.
- Opvarm en gryde med olie og brun kødet. Tilsæt gulerødder, squash, tacomix og vand og rør rundt. Lad det simre i 5 minutter
- Tag gryden af varmen og rør hytteosten deri
- Fordel kødblandingen på spinatpandekagerne og nyd dem med diverse slags toppings.