Frokost & aftensmad

Spinatpandekager med bagte rødbeder, rucola og feta

Skal frokosten stå på lidt andet end en rubber, så lav en omgang spinatpandekager og fyld dem med rucola, feta og bagt rødbede og gulerod! Er du mere i humør til rødbedepandekager, så prøv disse rødbedewraps med falaffel og fetacreme.

Spinatpandekager med bagte rødbeder, rucola og feta

Forb. tid10 min
Tilb. tid30 min
Samlet tid40 min
Antal: 4 personer

Ingredienser

Spinatpandekager (ca. 8-10 stk)

  • 200  g (jeg brugte frossen, hakket)
  • 4 æg
  • 4 dl mælk
  • 230 g hvedemel
  • salt og peber
  • olie til stegning

Fyld

  • 6-700 g rødbede, skrællet og skåret i stave
  • 4 gulerødder, skrællet og skåret i stave
  • timian
  • olivenolie
  • salt og peber
  • feta
  • 1 rødløg, skåret i ringe

Olieeddike dressing

  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. sennep
  • 2 tsk. honning
  • 1 spsk. citron
  • 1 spsk. æblecidereddike
  • salt og peber

Sådan gør du

Spinatpandekager (ca. 8-10 stk)

  • Tø spinaten op og kom den i en blender sammen med æg, mælk, hvedemel, salt og peber.
  • Blend til en jævn masse. Opvarm en pande med olie og bag pandekagerne.

Fyld

  • Hæld lidt olie, salt, peber, timian over rødbederne og gulerødderne og bag i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader.
  • Lad dem køle af, og kom dem derefter i et fad sammen med rucola og feta og afslut med at hælde dressingen over.
  • Nyd dine spinatpandekager med fyld af rucola, rødbede, gulerod og feta.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering