Spinatpandekager med bagte rødbeder, rucola og feta

Spinatpandekager med bagte rødbeder, rucola og feta
Antal: 4 personer
Ingredienser
Spinatpandekager (ca. 8-10 stk)
- 200 g (jeg brugte frossen, hakket)
- 4 æg
- 4 dl mælk
- 230 g hvedemel
- salt og peber
- olie til stegning
Fyld
- 6-700 g rødbede, skrællet og skåret i stave
- 4 gulerødder, skrællet og skåret i stave
- timian
- olivenolie
- salt og peber
- feta
- 1 rødløg, skåret i ringe
Olieeddike dressing
- 2 spsk. olivenolie
- 1 tsk. sennep
- 2 tsk. honning
- 1 spsk. citron
- 1 spsk. æblecidereddike
- salt og peber
Sådan gør du
Spinatpandekager (ca. 8-10 stk)
- Tø spinaten op og kom den i en blender sammen med æg, mælk, hvedemel, salt og peber.
- Blend til en jævn masse. Opvarm en pande med olie og bag pandekagerne.
Fyld
- Hæld lidt olie, salt, peber, timian over rødbederne og gulerødderne og bag i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader.
- Lad dem køle af, og kom dem derefter i et fad sammen med rucola og feta og afslut med at hælde dressingen over.
- Nyd dine spinatpandekager med fyld af rucola, rødbede, gulerod og feta.
