Frokost & aftensmad

Buddha Bowl med bagte tomater, edamamecreme og ristede kikærter

Lidt inspiration til søndagens aftensmad. En sund og nærende sommerbowl med bagte tomater, edamamecreme og ristede kikærter. Nedenunder har i en liste over de ingredienser, som mit køleskab bød på, da jeg skulle lave min bowl den anden aften. Brug hvad end du har, det er bare med at eksperimentere. Vigtigst er at nævne er de bagte tomater og ristede kikærter. De gør virkelig noget godt i en bowl som denne, så den ikke kun består af friske grøntsager, men også nogle der er tilberedt i ovnen. Se hvordan du laver dét, og edemamecremen nedenfor!

Buddha Bowl med bagte tomater, edamamecreme og ristede kikærter

Ingredienser

Friske grøntsager og tilbehør

  • edamamebønner
  • frisk spinat
  • æble i tern
  • radiser
  • kylling
  • bulgur

Bagte tomater

  • cherry tomater
  • olivenolie
  • salt og peber
  • hvidløgskorn el andre krydderier

Ristede kikærter

  • 1 dåse kikærter
  • olivenolie
  • salt og peber
  • hvidløgskorn el andre krydderier

Edamamecreme

  • ½ pose edamamebønner
  • 1 avocado
  • 1 spsk. citron
  • 1 fed hvidløg
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skær cherrytomaterne i halve og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Brug en pensel og smør olivenolie på. Drys med salt og peber og hvidløgskorn hvis du har det. Ellers brug de krydderier du har! Bag i ovnen i ca. 30 minutter ved 200 grader. 
  • Hæld vandet fra kikærterne, kom dem i en pose og hæld olivenolie over. Krydder med salt, peber, hvidløg, chili – hvad end du har! Bag dem i ovnen sammen med tomaterne i de 30 minutter ved 200 grader. 
  • Brug en minihakker, og smid edamamebønner, avocado, citron, hvidløg og salt og peber i. Blend til det har en cremet konsistens. 

One Comment

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering