Frokost & aftensmad

Sommer cæsarsalat

Reklame EAT GRIM
Her får i opskriften på en simpel sommer cæsarsalat med sprøde hjemmelavede brødcrutoner og en let cæsar dressing. Med en masse smækre lækre grøntsager fra min EAT GRIM grøntsagskasse, bliver det ikke nemmere lynhurtigt at bikse en frisk sommersalat sammen. Det var alt herfra, hav en skøn dag!

Sommer cæsarsalat

Antal: 4 personer

Ingredienser

Brødcrutoner

  • ½ flute eller 3 skiver brød
  • 6 spsk. olivenolie
  • 1 fed hvidløg
  • flagesalt

Salat

  • 2 avocadoer
  • 1/4 vandmelon
  • 1 rødløg
  • 1 agurk
  • 2 hjertesalat og eller feldsalat
  • 1 kugle mozzarella
  • 2 kyllingebryst (ca. 350 g)
  • friskrevet parmesan

Nem og let dressing

  • 200 g skyr eller creme fraiche
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk. citronsaft
  • 4 spsk. friskrevet parmesanost
  • salt og peber

Sådan gør du

Brødcrutoner

  • Skær brødet i små tern og rist dem på panden i olie med presset hvidløg og flagesalt.

Salat

  • Snit alle grøntsager i fine stykker og kom dem i en skål. Steg kyllingen på panden i lidt olie med salt og peber til den er gennemstegt. Skær den i små stykker og kom den i salaten sammen med brødcrutoner.

Dressing

  • Bland alle ingredienser og smag til med salt og peber. Hæld den over salaten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *