Sommer Bowl

Sommer Bowl
Antal: 4 personer
Ingredienser
Ovnbagt feta og tomat
- 500 g cherry tomater
- ½ pakke puk feta ost
- olie
- salt og peber
- stødt chili
Kokos-quinoa med edemamebønner
- 400 g quinoa
- 1 dåse kokosmælk
- 2 dl vand
- ½ tsk. salt
- 1 bundt persille
- 1 dl edemamebønner
Ærtepure med tahin
- 3 dl ærter (fra frost)
- 2 spsk. citron saft
- 1 spsk. tahin
- salt og peber
Grønt
- ½ bundt radiser
- 1/4 vandmelon
- feldt salat eller anden slags salat
- persille til pynt
Sådan gør du
Ovnbagt feta og tomat
- Tænd ovnen på 180 grader. Find et ildfastfad og smør det med lidt olie.
- Skær tomaterne i halve og fetaosten i små tern. Kom det i det ildfastfaste og pensel dem med olie. Drys med salt, peber og stødt chili og bag det i ovnen i omkring 45 minutter. Hold øje med, at de ikke bliver brændte.
Kokos-quinoa med edemamebønner
- Skyld dine quinoa kerner og kom dem i en gryde sammen med kokosmælk, vand og salt. Kog dem efter anvisning på pakken eller til der kommer små "haler" på dine quinoa.
- Lad det køle af, og tilsæt så edemamebønner og finthakket persille.
Ærtepure med tahin
- Tø ærterne op og kom dem i en minihakker sammen med de andre ingredienser. Blend til du har en cremet konsistens. Ønsker du den mindre fast, tilsæt da enten mere tahin, citronsaft eller lidt vand.
Andretning
- Fordel de forskellige gode sager i 4 skåle sammen med radiser, vandmelon og salat. Pynt med persille.
