Morgenmad,  Tilbehør

Skyr med lakridsgranola og hindbær-kompot

I dag har jeg lavet denne granola med lakrids. Jeg brugte de kerner jeg havde i skuffen og tilsatte chiafrø, kokosflager og en smule lakridspulver som giver en afdæmpet smag af lakrids. Super lækkert! Jeg spiste granolaen sammen med min hjemmelavede hindbærkompot oven på en skål neutral skyr, som du kan finde opskriften på HER!

Granola med lakrids

Forb. tid10 min
Tilb. tid20 min
Samlet tid30 min

Ingredienser

  • 4 dl blandede kerner (eks. hørfrø, sesamfrø, græskarkerner, solsikkekerner)
  • 2 spsk. chiafrø
  • 2 dl grovvalsede havregryn
  • 80 g mandler
  • 100 g kokosflager
  • 3 spsk. honning
  • 3 spsk. olie
  • 1,5 spsk. lakridspulver

Sådan gør du

  • Bland kerner, chiafrø, havregryn og mandler 
  • Varm honningen op og rør den i sammen med olie og lakridspulver
  • Bag granolaen i ovnen i 15 minutter ved 180 grader
  • Lad granolaen køle af og tilsæt nu kokosflagerne

Noter

Tip: Du kan bruge hvad end du har af kerner i skuffen! Opbevar i en tæt beholder

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering