Sensommersalat med bagt græskar, halloumi og ristede kikærter
Sensommersalat med bagt græskar, halloumi og ristede kikærter
Antal: 4 personer
Ingredienser
Bagt hokkaido
- ½ hokkaido græskar
- 3 spsk. olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- 2 fed hvidløg
- ½ tsk. tørret chili
- salt og peber
Ristede kikærter
- 1 dåse kikærter
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 spsk. olivenolie
- salt og peber
Andet
- 200 g halloumi ost
- 150 g grønkål
- 1 granatæble
- 2 stk. vegetarbøf eller andet
Sådan gør du
Bagt hokkaido
- Fjern inmaden fra din hokkaido og skær den i mindre tern. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bland olivenolie, citron, finthakket hvidløg, tørret chili, salt og peber i en skål og hæld det over græskaren. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 30 minutter.
Ristede kikærter
- Skyl kikærterne godt og tør dem i et tørt klæde.
- Vend dem i olie, spidskommen, salt og peber. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i 25 minutter eller til de er sprøde.
Grillet halloumi ost
- Varm en grillpande (eller alm. pande) op og skær din halloumi i lange stave. Grill dem i 2 minutter på hver side, eller til de får grillstriber.
Bøffer
- Find en grillpande og grill dine bøffer ca. 3 minutter på hver side.
Anretning
- Find et fad og kom grønkål i bunden efterfulgt af hokkaido, halloumi, ristede kikærter og granatæblekerner. Slut af med at skære dine bøffer i mindre stykker og læg dem oven på salaten.

2 Comments
Sisse
Hej
Skal græskarterserveres lune eller kolde?
emmaolsen5
Hej med dig, undskyld det sene svar…!
Lad dem gerne køle lidt af, inden du serverer salaten. Hvis ikke du har tiden til det, smager salaten også super selvom de er lune!