Sensommersalat med bagt græskar, halloumi og ristede kikærter

Så er græskarsæsonen gået i gang, og derfor stod menuen i går på denne sensommersalat med bagt hokkaido græskar, ristede kikærter, grillet halloumi, grønkål, granatæble og til sidst men ikke mindst, en saftig vegetarbøf, nemlig Sensational Burger fra Hälsens Kök. Ønsker du fornemmelsen af kød, men ønsker at spise vegetarisk, er produkterne fra Hälsans Kök et rigtig godt bud! De laver også lækre sager som falafler, grillpølser og meget andet spændende. Det var alt herfra, god dag til jer!
Sensommersalat med bagt græskar, halloumi og ristede kikærter
Antal: 4 personer
Ingredienser
Bagt hokkaido
- ½ hokkaido græskar
- 3 spsk. olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- 2 fed hvidløg
- ½ tsk. tørret chili
- salt og peber
Ristede kikærter
- 1 dåse kikærter
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 spsk. olivenolie
- salt og peber
Andet
- 200 g halloumi ost
- 150 g grønkål
- 1 granatæble
- 2 tsk. Hälsans Kök Sensational Burger
Sådan gør du
Bagt hokkaido
- Skyl din hokkaido godt og skær den over i halv.Fjern kerner og indmad med en ske og skær den i mindre tern.
- Vend dine tern i en blanding af olivenolie,citron, finthakket hvidløg, tørret chili, salt og peber.
- Bag i ovnen ved 175 grader varm luft i 30minutter.
Ristede kikærter
- Skyl kikærterne godt og tør dem i et tørt klæde.
- Vend dem i olie, spidskommen, salt og peber.
- Bag i ovnen ved 175 grader i 25 minutter ellertil de er sprøde.
Grillet halloumi ost
- Varm en grillpande op og skær din halloumi ilange stave.
- Grill dem i 2 minutter på hver side, eller tilde får grillstriber.
Bøffer
- Find en grillpande og grill dine bøffer ca. 3minutter på hver side.
Anretning
- Find et fad og kom grønkål i bunden efterfulgtaf hokkaido, halloumi, ristede kikærter og granatæblekerner. Slut af med atskære dine bøffer i mindre stykker og læg dem oven på salaten.
2 Comments
Sisse
Hej
Skal græskarterserveres lune eller kolde?
emmaolsen5
Hej med dig, undskyld det sene svar…!
Lad dem gerne køle lidt af, inden du serverer salaten. Hvis ikke du har tiden til det, smager salaten også super selvom de er lune!