Frokost & aftensmad

Sandwich-snegle med pesto og serrano

Reklame Valsemøllen
Godmorgen…. I går var det picnic tid, og derfor blev den omgang pizzasnegle jeg havde lavet dagen forinden, til disse sjove sandwich-snegle. De består af en cream cheese på bunden med soltørret tomat, dernæst grønkål, mozarella, serrano og til sidst tynde skiver af stegt squash. Pizzasneglene er lavet med en brødlanding på fuldkornsboller fra Valsemøllen, og smurt med en rød pesto blanding – også fra Valsemøllen. Så alt i alt, en super simpel og sjov ide, hvis du lige vil peppe din frokost eller madpakke lidt op:) Det var alt herfra, hav en skøn dag!

Sandwich-snegle med pesto og serrano

Ingredienser

Pizzasnegle

  • 1 Valsemøllen Fuldkornsboller, Brødblanding
  • 25 g gær
  • 3 dl lunkent vand
  • 1 pose Valsemøllen Rød pesto
  • 1 dl olie
  • ½ dl koldt vand

Cream cheese med soltørret tomat

  • ½ pakke philadelphia ost (eller anden neutral smøreost)
  • 6 skiver soltørret tomat
  • salt salt og peber

Fyld

  • 1 kugle mozarella
  • ½ squash
  • frisk grøntkål
  • 1 pakke serrano skinke (eller parma)

Sådan gør du

Pizzasnegle

  • Bland posens indhold med gær i en skål og tilsæt vand.
  • Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne. Lad dejen hæve tildækket i ca. 1 time.
  • Lav nu din pesto. Bland posens indhold med olie og vand og rør rundt.
  • Udrul dejen på et meldrysset bord og smør pestoen på.  Rul dejen sammen på den lange led og skær ca. 15 pizzasnegle.
  • Placer dem på to bageplader beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i 20-30 minutter.
  • Kom et stykke bagepapir oven på dine snegle og brug en bog (eller skærebræt mm) til at trykke dine snegle flade. Så sikrer du, at de ikke bliver for høje, nu hvor de skal bruges i en sandwich.
  • Pensl sneglene med et sammenpisket æg og bag sneglene ved 210˚C (varmluft 190 °C) i ca. 10-12 minutter.

Cream cheese med soltørret tomat

  • Skær soltørret tomat i små stykker og bland det i en skål sammen med smørreost. Smag til med salt og peber.

Fyld

  • Skær squash i tynde skiver og steg dem på panden i lidt olie med salt og peber.
  • Anret dine sandwich-snegle ved at smøre cream cheese på bunden af en snegl efterfulgt af grønkål, mozarella i skiver, serrano og til sidst squash. Læg igen en snegl på toppen som låg.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering