Rösti med parma og purløgsdressing


Rösti med parmaskinke og purløgsdressing
Antal: 12 stk
Ingredienser
Rösti
- 4 bagekartofler
- 2 løg
- salt og peber
Dressing
- 3 dl creme fraiche 18 %
- 2 tsk. dijonsennep
- purløg
- salt og peber
Tilbehør
- parmaskinke (eller rejer, kaviar mm)
- Frisk salat
Sådan gør du
Rösti
- Riv kartoffel og løg fint og pres så meget vand fra du kan. Det er vigtigt, så de ka holde formen.
- Form 10-12 rösti og steg dem på en pande i 10 minutter i 1 tsk. smør og olivenolie. Steg til de er brune på begge sider. Vend først når de er helt brune på den ene side. Måske du skal bruge mere fedtstof undervejs, så de ikke brænder på.
Dressing
- Bland creme fraiche, sennep og purløg. Smag til med salt og peber.
Anretning
- Anret med frisk salat og parmaskinke og drys med frisk purløg.