Sunde snacks,  Tilbehør

Rødbedehummus

Prøv denne rødbedehummus! Først og fremmest er den dejlig frisk i farven, og så smager den mægtig godt. Brug den som smørelse i din sandwich eller som dip til grøntsagstave eller til dine hvidløgsknækbrød. Se opskrift til knækbrødene lige HER. Er du til buddha bowls, så de hvordan du kan bruge rødbedehummusen i en sådan sag HER.

Rødbedehummus

Forb. tid20 min
Samlet tid20 min

Ingredienser

  • 200 g rødbede
  • ½ dåse kikærter (120 g drænet vægt)
  • 2 spsk. neutral olie
  • 2 spsk. tahin
  • 2 spsk. æblecidereddike
  • 2 tsk. spidskommen
  • salt og peber

Sådan gør du

  • Skrub rødbederne og kog dem med skræl i 30 minutter. Lad dem køle af og skræl dem derefter. Skær dem i mindre stykker.
  • Kom nu rødbede, tahin, olie, kikærter, spidskommen, æblecidereddike, salt og peber i en minihakker og blend til du får den rette konsistens. Tilsæt evt. lidt vand, hvis konsistensen er for tyk.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering