Rød thaigryde med nudler og grønt

Rød thaigryde med nudler og grønt
Antal: 4 personer
Ingredienser
- 250 g normale nudler eller risnudler
- 2 rødløg, grofthakket
- 1 broccoli (brug også gerne stilken)
- 3 gulerødder, skåret i tynde stænger
- 1 peberfrugt, skåret i tynde stænger
- 125 g sukkerærter, halveret
- 2 spsk. rød karrypasta
- 3 cm frisk ingefær, revet
- 3 fed hvidløg, presset
- frisk chili efter smag, finthakket
- 1 dåse kokosmælk (400 ml)
- 2 spsk. soya sauce
- 2 spsk. fiskesauce
- 2 tsk. sukker
- olie til stening
Topping
- 2 forårsløg, grofthakket
- 1 håndfuld spidskål, finthakket
- frisk koriander
- lime, safter herfra
Sådan gør du
- Kog nudlerne efter anvisning på pakken.
- Varm en dyb pande op med olie ved høj varme.
- Steg grøntsagerne (løg, gulerod, broccoli, peber, sukkerærter) én ad gangen og læg dem derefter til side på en tallerken.
- Kom lidt mere olie på panden og svits hvidløg, ingefær, chili og rød karrypasta i et par minutter.
- Tilsæt kokosmælk, sukker, soya- og fiskesauce og lad den simre ved svag varme i 5-10 minutter.
- Tilsæt grøntsager og nudler og bland rundt. Smag evt. til med salt og peber.
- Nyd retten toppet med forårsløg, spidskål, frisk koriander og evt. lidt limesaft.
