Ramen suppe med kylling

Ramen suppe med kylling
Antal: 2 personer
Ingredienser
Suppe
- 12 dl grøntsagsbullion
- 1 tsk friskrevet ingefær
- 3 spsk. soyasovs
- 2 spsk. østersovs
- 2 fed hvidløg
- 1-2 tsk. frisk chilli (eller 1 tsk. knust chilli)
Fyld
- 200 g nudler (æg, ramen, alm)
- 280 g kylling
- 2 peberfrugter
- 70 g champignon
- 2 gulerødder
- 100 g forårsløg
- frisk koriander
- 2 æg, smilende
- 1 lime
- evt sesamfrø
Sådan gør du
- Kog grøntsagsbullionen op i en gryde, og tilsæt soyasauce, østersauce, presset hvidløg, ingefær, chilli og lime i skiver. Lad det stå i 5 minutter ved middel varme.
- Snit alle grøntsager (undtagen koriander) i passende størrelser (evt. tynde strimler), og tilsæt det til suppen. Lad simre i 10 minutter under låg.
- Kog nudlerne efter anvisning på pakken og kom dem i suppen.
- Kog æg i 7 minutter (smilende) og pil dem og skær dem i halve.
- Steg kyllingen i olie og krydder med salt og peber. Skær den i tynde skiver.
- Du er nu klar til at anrette! Find to skåle, og start med at komme nudler og kylling i. Hæld nu suppen med grøntsager over og pynt med frisk korriander og sesamfrø.
