Frokost & aftensmad

Ramen suppe med kylling

Så blev det tid til en omgang japansk ramen igen! Det er ved at være længe siden, at jeg har lavet denne skønne ret, men igår stod den på menuen igen! Det er en nem og sund ret med smæk på smagen! Brug de grøntsager, kød og de nudler du vil, og giv dermed din Ramen dit eget twist med selve suppen som grundlag. Prøv det! Og god weekend til jer alle!

Ramen suppe med kylling

Antal: 2 personer

Ingredienser

Suppe

  • 12 dl grøntsagsbullion
  • 1 tsk friskrevet ingefær
  • 3 spsk. soyasovs
  • 2 spsk. østersovs
  • 2 fed hvidløg
  • 1-2 tsk. frisk chilli (eller 1 tsk. knust chilli)

Fyld

  • 200 g nudler (æg, ramen, alm)
  • 280 g kylling
  • 2 peberfrugter
  • 70 g champignon
  • 2 gulerødder
  • 100 g forårsløg
  • frisk koriander
  • 2 æg, smilende
  • 1 lime
  • evt sesamfrø

Sådan gør du

  • Kog grøntsagsbullionen op i en gryde, og tilsæt soyasauce, østersauce, presset hvidløg, ingefær, chilli og lime i skiver. Lad det stå i 5 minutter ved middel varme.
  • Snit alle grøntsager (undtagen koriander) i passende størrelser (evt. tynde strimler), og tilsæt det til suppen. Lad simre i 10 minutter under låg.
  • Kog nudlerne efter anvisning på pakken og kom dem i suppen.
  • Kog æg i 7 minutter (smilende) og pil dem og skær dem i halve.
  • Steg kyllingen i olie og krydder med salt og peber. Skær den i tynde skiver.
  • Du er nu klar til at anrette! Find to skåle, og start med at komme nudler og kylling i. Hæld nu suppen med grøntsager over og pynt med frisk korriander og sesamfrø.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *