Proteinbar med kakao

Proteinbar med kakao
Antal: 20 stk
Ingredienser
- 320 g havregryn
- 5 spsk. kakopulver
- 1 dl sesamfrø
- 2 dl hørfrø
- 1 tsk. salt
- 3 dl skyr
- 5 æggehvider
- 2 dl mælk
- 2 dl lys sipup
- 2 dl crunchy peanutbutter
- 75 g mørk chokolade
Sådan gør du
- Bland havregryn, kakao, sesamfrø, hørfrø, hakket chokoalde og salt i en skål
- Tilsæt skyr, æggehvider og mælk og rør sammen
- Opvarm sirup og peanutbutter i en gryde i et par minutter og hæld massen i skålen til de andre ingredienser. Rør det godt sammen, så det har en ensartet konsistens
- Beklæd to rugbrødsforme med bagepair og bag dem i ca. 45 minutter på 160 grader i ovnen på nederste rilleLad dem køle af og skær dem i skiver
Noter
Tip: Tilsæt mørk chokolade eller hakkede dadler for at lave en lidt mere delikat udgave!
