Hak rødløg og hvidløg fint. Skær peberfrugt og gulerod i strimler og pluk broccolien i små buketter. Halver sukkerærterne.
1 rødløg, 2 fed hvidløg, 1 peberfrugt, 200 g gulerod, 200 g broccoli, 125 g sukkerærter
Skær kyllingen i mundrette stykker og steg på en dyb pande med lidt olivenolie sammen med løg og rød karrypasta. Steg i ca. 3 minutter ved middel varme.
olivenolie, 450 g kylling, 1,5 spsk. rød karrypasta
Skru lidt ned for varmen og tilføj ingefær, hvidløg, peberfrugt, broccoli, gulerod og kokosmælk til panden.
1 spsk. friskrevet ingefær, 400 ml kokosmælk
Lad retten simre i 10 minutter. Vend undervejs så det ikke brænder på.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken og vend dem i retten.
300 g nudler
Smag til med salt og peber.
Server med lime, cashewnødder, frisk koriander og forårsløg.