Du kan godt skifte kærnemælk ud med almindelig mælk.
Prøv at tilføje 1 tsk. kardemomme for at få en dejlig krydret smag.
Tilføj lidt revet citronskal for en frisk smag.
Du kan godt lave dejen nogle timer inden vaflerne skal bages. Opbevar da dejen i køleskabet indtil.
Lad vær med at åbne vaffeljernet før vaflerne er færdige.
Nyd vaflerne med flormelis og syltetøj som her eller med flødeskum og brun farin, friske bær, is, frugt, karamelsovs, chokoladesauce osv... mulighederne er mange!
Tilberedning
Smelt smøret og pisk derefter alle ingredienser sammen med en håndmixer.
Varm vaffeljernet op med lidt smør.
Hæld ca. 1 dl dej på det varme vaffeljern. Bag til vaflerne er sprøde og gyldne (ca. 3 minutter).
Placer vaflerne på en rist og ikke ovenpå hinanden, da de da vil blive våde og bløde.
Nyd vaflerne sprøde og lune med flormelis og syltetøj.