Fordel mel, sammenpiske æg og rasp i hver sin skål. Start med at vende fiskene i sammenpisket mel, så æg og til sidst i rasp. Krydder godt med salt og peber.
3 spsk. hvedemel, 8 spsk. rasp, 2 æg
Steg fiskefiletterne på en pande i smør og olie.
2 spsk. smør, 1 spsk. olivenolie
Dressing
Rør creme fraiche, mayonnaise, ketchup, røget paprika, sød paprika, citronsaft, salt og peber sammen til en dressing.
Hvis du bruger frisk hvide asparges, så skræl dem og skær enden af. Damp i 3 minutter i en gryde med kogende vand. Hvis du bruger dem fra glas, så skær dem i mundrette stykker.
4 g hvide asparges
Knæk enderne af de grønne asparges og steg dem på en pande i lidt smør og olie. Krydder med salt og peber. Skør dem i mundrette stykker.
4 bundt grønnt asparges
Anretning
Smør brødet med lidt smør og rist på panden på begge sider så det bliver sprødt.
4 skiver brød
Anret med din fiskefilet, salat, agurkeskiver, hvide asparges, grønne asparges, røget laks, stenbidderrogn, rejer, citronbåde og frisk dild. Drys med friskkværnet peber.
4 skiver røget laks, 100 g rejer, 100 g stenbiderrogn, 4 håndfulde frisk salat, ½ agurk, 1 citron, frisk dild