Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Spaghetti med karameliserede løg
Antal
4
personer
Forb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
400
g
spaghetti
2
spsk.
olivenolie
50
g
smør
5
store
løg
4
fed
hvidløg
4
dl
piskefløde
50
g
friskrevet parmesanost
2
spsk.
chiliolie
(evt. mere/mindre)
frisk persille
(til servering)
salt og peber
Tilberedning
Kog spaghetti al dente. Gem lidt pastavand til senere.
Skær løgene i tynde ringe.
Kom smør og olie i en dyb pande og steg løgene ved middel varme i ca. 8-10 minutter til de er gyldne og karameliserede. Tag løgene af varmen.
Tilføj hvidløg og chiliolie til panden og steg i et halvt minut.
Tilsæt fløde, friskrevet parmesan, salt og peber til panden og kog kort op til en sauce.
Vend spaghettien i gryden. Tilføj evt. lidt pastavand hvis du ønsker den mere cremet.
Server med chiliolie og frisk persille.