Du kan med fordel lave kagen en dag i forvejen - den bliver faktisk kun bedre af at stå i 1-2 dage før servering
Tilberedning
Kom mascarpone, fløde, floremelis, vanilje og citronskal i en skål og pisk sammen til du får en cremet og lækker konsistens. Pas på med ikke at overpiske, da cremen så vil skille!
300 g ladyfingers, 500 g mascarpone, 2½ dl piskefløde, 50 g floremelis, 1 stk. vaniljestang, 1 økologisk lime eller citron
Hæld mangojuicen op i en skål og vend ladyfingers i dem, så de er vædet over det hele og kan suge en masse smag.
2 dl mangojuice
Placer de dyppede ladyfingers I bunden af et fad på ca. 20x20 cm., og fortsæt indtil du har 1 lag af ladyfingers
Fordel halvdelen af mascarpone cremen på kagen.
Skær 3 passionsfrugterne over på midten og tag saft og kød ud. Fordel dette oven på cremen.
6 stk passionsfrugt
Gentag det hele med et nyt lag ladyfingers, creme og passionsfrugt på toppen.