Tilbage
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Ristet brød med gedeostcreme og figner
Antal
2
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
Geeostcreme
100
g
gedeost
(som flødeost, jeg bruger den fra President)
100
g
neutral flødeost
½
citron
(økologisk, skallen herfra)
1
kvist
frisk timian
Salt
Friskkværnet peber
Derudover
2
figner
3
spsk.
akaciehonning
flagesalt
2
skiver
brød
(gerne surdejsbrød)
balsamico glace
(kan undlades)
Tilberedning
Blend gedeost, flødeost, citronskal, frisk timian og salt og peber i en minihakker. Du kan også bruge en gaffel og røre det godt sammen i en skål.
100 g gedeost,
100 g neutral flødeost,
½ citron,
1 kvist frisk timian,
Salt,
Friskkværnet peber
Halver fignerne og dryp med akaciehonning og flagesalt. Bag på panden i 5-8 minutter ved middel varme i lidt smør.
2 figner,
3 spsk. akaciehonning,
flagesalt
Rist brødet godt på panden på begge sider i smør.
2 skiver brød
Fordel din gedeostcreme på brødet og top med de honningstegte figner.
Pynt med frisk timian og evt. balsamico glace.
balsamico glace