Brug ikke for meget pizzasauce på din pizza, da det kan gøre pizzaen våd og sjasket.
Brug altid kold pizzasauce.
Brug gerne hænderne til at forme dejen, så du ikke presser alt luft ud af dejen.
Bruger du mozzarellakugler til din pizza så husk at presse vandet fra og dup den tør med køkkenrulle. Ellers risikerer du at pizzaen bliver våd.
Har du en pizzasten eller bagestål er det en god ide at bage den på den. Ellers brug en helt almindelig bageplade.
Tilberedning
Tænd ovnen på 250° almindelig ovnvarme.
Kom alle ingredienser i til pizzasaucen en skål og blend til en cremet pizzasauce med en stavblender. Du kan også bruge en blender eller en foodprocessor. Smag til med salt og peber.
Dette er en stor portion, så frys resten ned i en pose eller bøtte, og så har du til næste gang du skal have pizza. Du kan også bruge den resterende pizzasauce til pizzasnegle eller pølsehorn.
Fordel pizzasaucen i et tyndt lag på pizzabunden efterfulgt at skiver af mozzarella.