Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Pastasalat med kylling
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
300
g
pasta
400
g
kylling
80
g
bacon
(i tern)
150
g
ærter
2
forårsløg
Karry dressing
200
g
creme fraiche
(18%)
1
spsk.
mayonnaise
2-3
tsk.
karry
1
tsk.
sukker
1
tsk.
sennep
2
spsk.
citronsaft
salt og peber
Kokkens noter
Er du ikke til smagen af karry så kan du skifte det ud med finthakket dild eller persille.
Vil du have flere grøntsager i pastasalaten, så tilføj fx broccoli, avocado, peberfrugt, agurk osv.
Tilberedning
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Lad den dryppe af i en sigte.
Kog også ærterne kort og lad dem dryppe af.
Hak forårsløg fint.
Steg bacon på en pande til det er sprødt. Sæt til side og lad det dryppet af på et stykke køkkenrulle.
Skær kyllingen i mundrette stykker og steg også det på panden til det er gennemstegt og gylden. Sæt til side.
Rør creme fraiche, mayonnaise, karry, sukker, sennep og citronsaft sammen til en dressing. Smag til med salt og peber.
Kom pasta, ærter, forårsløg, smudret bacon og kylling i en skål. Vend dressingen heri.