Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Pastasalat med grøntsager
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
150
g
edemamebønner
300
g
pasta
(fx penne )
1
peberfrugt
100
g
maj
2
avocadoer
200
g
cherrytomater
Dressing
4
spsk.
olivenolie
2
tsk.
dijon sennep
1
spsk.
honning
(eller sukker)
1
spsk.
æblecidereddike
1
spsk.
citronsaft
2
håndfulde
friskhakket persille
salt og peber
Kokkens noter
Denne opskrift er uden kød, men savner du kød kan du tilføje kylling eller bacon. Du kan også prøve med stegt halloumi.
Prøv også at tilføje feta til pastasalaten.
Tilberedning
Kog pastaen efter anvisning på pakken. Lad den dryppe af i en sigte.
Kog også edemamebønnerne og lad dem dryppe af.
Skær peberfrugt, avocado og tomat i tern og hæld vandet fra, fra majsene.
Rør olivenolie, sennep, honning, æblecidereddike, citronsaft og finthakket persille sammen til en dressing. Krydder med salt og peber.
Kom pastaen i en skål sammen med edemamebønner, peberfrugt, avocado, tomat og majs. Overhæld med dressingen og vend rundt.