Varm en dyb pande op med lidt olie og sauter løg og hvidløg til løgene er klare og bløde.
Skær enden af salsiccia pølsen og pil skindet af. Skær pølsen i små stykker og kom den på panden og lad den stege med ved middel varme i c. 6-8 minutter.
300 g salsiccia pølse
Tilføj tomatpuré og finthakket chili (efter smag) lad den stege med et par minutter.
frisk chili, 140 g tomatpuré
Hæld hvidvin i retten og lad den fordampe til det halve inden du tilføjer fløde, revet parmesanost.
1 dl hvidvin, 2½ dl fløde, 40 g parmesanost
Lad saucen stå og simre i ca. 10 minutter.
Kog pasta efter anvisning på pakken. Gem lidt pastavand, så du kan justere konsistensen.
400 g pasta
Smag saucen til med salt og peber.
1 tsk. salt, friskkværnet peber
Vend pastaen i saucen og server med parmesanost og frisk basilikum.