Kog spaghetti til den er al dente. Gem lidt pastavand til senere.
400 g spaghetti
Skyl rejerne godt og dup dem tørre.
200 g rejer
Varm en dyb pande op med olie og steg rejerne på hver side i et par minutter ved høj varme. Tag rejerne af panden og stil dem til side.
4 spsk. olivenolie
Hak hvidløg og chili fint og steg det på samme pande. Tilføj evt. mere fedtstof.
½-1 frisk rød chili, 3-4 fed hvidløg
Tilsæt hvidvin og lad det fordampe væk i et par minutter.
1 dl hvidvin
Tilføj den færdiglavede spaghetti og finthakket persille til panden og vend det hele godt rundt.
2 håndfulde frisk persille
Riv parmesanen og tilsæt den til panden. Rør rundt så osten smelter og du får en cremet pasta. Tilføj evt. mere pastavand til du får den rette konsistens.
40-50 g parmesanost, 1 dl pastavand
Kom rejerne tilbage i pastaretten og smag retten til med citronskal, salt, peber og evt. mere chili.
½ citron, Friskkværnet peber, Friskkværnet salt
Server med det samme og pynt med finthakket persille og parmesanost.