Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Pasta Alfredo med kylling
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
400
g
spaghetti
(eller fettuccine)
2
stk.
kyllingebryst
100
g
bacon
2
hvidløg
25
g
smør
2½
dl
piskefløde
100
g
parmesanost
evt.
lidt
pastavand
50
g
spinat
salt
friskkværnet peber
persille
(til pynt)
Kokkens noter
Du kan sagtens tilføje flere grøntsager til denne pastaret som fx., broccoli, ærter eller edemamebønner.
Ønsker du en klassisk opskrift på Pasta Alfredo, så prøv min
opskrift her
.
Brug pastavand til at jævne saucen i stedet for normal vand. Pastavand indeholder stivelse og smag.
Tilberedning
Kog spaghetti i letsaltet vand til den er al dente. Gem lidt pastavand, hvis saucen bliver for tyk.
400 g spaghetti
Steg bacon i en gryde. Lad bacon dryppe af på køkkenrulle og steg nu kylling i strimler på panden. Stil også kylling til side.
100 g bacon,
2 stk. kyllingebryst
Pres hvidløget og lad det blive svitset i et minut.
2 hvidløg
Hæld fløden ved og lad den komme op og koge kort.
2½ dl piskefløde
Skru ned for varmen og tilsæt friskrevet parmesanost. Rør rundt så du har en ensartet, cremet konsistens.
100 g parmesanost
Kom spinat på en pande og sauter det kort i lidt smør. Kom det i gryden og vend det godt rundt, så den falder sammen.
25 g smør,
50 g spinat
Hæld pasta i gryden og vend det hele godt sammen. Juster konsistensen med pastavand og smag til med salt og friskkværnet peber.
evt. lidt pastavand,
salt,
friskkværnet peber
Pynt med finthakket persille.
persille