Rør hakket kyllingekød, salt, peber, hvidløgspulver og løgpulver sammen. Form farsen til bøffer og placer på en plade med bagepapir.
Kom bøffeerne fryseren i 30 minutter. Dette gør, at bøfferne bliver mere faste og dermed nemmere at stege senere.
Panering
Rør hvedemel, majsstivelse, bagepulver, salt, peber, paprika, chilipulver og hvidløgspulver sammen i en skål.
Vend bøfferne i den tørre blanding (som en panering) og placer dem på en tallerken.
Tilsæt nu natron og iskoldt vand i melblandingen og rør rundt konsistensen skal være ret tynd, og minde om en pandekagedej (se konsistensen i min videoopskrift).
Hæld olien i en gryde og varm olien op til ca. 160-170°.
Dyp bøfferne i den våde melblanding og frituresteg dem til de er gyldenbrune og gennemstegte. Det tager ca. 4-6 minutter.
Servering
Steg burgebollerne på panden i lidt smør.
Rør mayo og sennep sammen og smør det på burgerbollerne.
Hak salat og kom også det i burgeren efterfulgt af din crispy kyllingebøf.